De Goede Buur

Ook in 2021 is onze appeltaart de lekkerste!

U kunt nog steeds bij ons terecht voor de lekkerste appeltaart uit de omgeving. Belt u even van te voren dat u komt, dan krijgt u van ons een warme appeltaart mee naar huis.

Ook onze soepen zijn nog net zo lekker als vorig jaar. Aan goede recepten moet je niets veranderen! Onze medewerkers maken elke dag verse soep voor u.

U kunt bij ons terecht voor het afhalen van soep en taart op maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 16:00 en op zaterdag van 9:00 tot 16:30u.

Werk en leerbedrijf voor mensen met een beperking.

Al spreken wij zelf liever over mensen met mogelijkheden! Want bij De Goede Buur werken mensen met groot talent. In onze bakkerij maken zij de heerlijkste appeltaarten, bekend tot ver in de regio. Voor de winkel maken zij de meest originele en leukste cadeau artikelen en decoraties voor in huis en tuin. Voor de mensen in de omgeving zetten zij zich in door boodschappen te doen, straten te vegen en vuil te rapen. Kortom, een team uit duizenden!

smullen

Appeltaart, jam, soep, chocolaatjes. Onze medewerkers maken het elke dag. Altijd vers en smakelijk!


Shoppen

Wilt u iemand eens verrassen met een origineel cadeau? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Elk seizoen vindt u bij ons weer nieuwe artikelen in de winkel. Zoveel als mogelijk van hergebruikt materiaal.

Dienstverlening

Wij doen graag iets voor een ander. We heten niet voor niets De Goede Buur.